Mui­den huo­mioon otta­mi­nen lii­ken­tees­sä on lii­ken­ne­tur­val­li­suu­den avainasia

Syys­lu­ku­kau­den käyn­nis­tyes­sä Ala­ky­län ja Tirin­ky­län kou­lu­jen van­hem­pain­toi­mi­kun­ta halusi muis­tut­taa kaik­kia tur­val­li­ses­ta lii­ken­ne­käyt­täy­ty­mi­ses­tä sekä pyö­räi­ly­ky­pä­rien käy­tön tär­key­des­tä jär­jes­tä­mäl­lä lii­ken­ne­tur­val­li­suus­ta­pah­tu­man, jon­ne oli koot­tu tuh­ti paket­ti asi­aa aiheesta. 

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus





Elä­män­teh­tä­vä­nä kipi­nän ja elä­mä­ni­lon sytyttäminen

Iin Ala­ran­nal­ta löy­tyy tree­nis­tu­dio, mis­sä voi naut­tia omas­ta ajas­ta sekä tehok­kais­ta tree­neis­tä niin yksin, kave­rin tai val­men­ta­jan kans­sa kuin pien­ryh­mäs­sä­kin. Kun­nos­ta­mon yrit­tä­jä Anu Suo­tu­la-Tep­po tar­jo­aa myös yksi­löl­li­siä val­men­nus­pal­ve­lui­ta. Lii­kun­ta-alan monio­saa­jal­le on tär­ke­ää panos­taa asiak­kai­den hyvin­voin­tiin niin fyy­si­ses­ti kuin mentaalisesti.


Onnek­si lukiot säilyivät

Osal­lis­tuin vii­me vii­kol­la Kii­min­gin lukion van­hem­pai­nil­taa, jos­sa kou­lun reh­to­rin mukaan oli ennä­tys­mää­rä van­hem­pia kool­la. Ensi­ker­ta­lai­se­na tämän kou­lun van­hem­pai­nil­las­sa ollee­na täy­tyy sanoa, että illan aika­na vah­vis­tui tun­ne, että onnek­si nuo­rim­mai­sem­me aloit­taa perus­kou­lun jäl­kei­set opin­ton­sa juu­ri täs­sä kou­lus­sa. Ren­to, välit­tä­vä tun­nel­ma teki vaikutuksen.