Suomessa vanhat puolueet – vihervasemmisto etunenässä – ovat vuosikymmeniä kehuneet monikulttuurisuutta. Monikulttuurisuusideologian nimissä on väitetty, että kaikki kulttuurit ja niihin sisältyvät arvot olisivat samanarvoisia ja että Suomi kuuluisi ilman rajoja kaikille maailman ihmisille.
Monikulttuurisuuden ihannoinnin myötä eri puolille Eurooppaa on jo syntynyt rinnakkaisyhteiskuntia, joissa on omat sääntönsä. Tällaisen kehityksen välttämiseksi Suomessa pitää edellyttää, että maahan tuleva sitoutuu suomalaisiin arvoihin.
Jokaisella ihmisellä on yhtäläinen ihmisarvo. Kaikki kulttuurit sen sijaan eivät ole yhtä hyviä, ainakaan meille suomalaisille. Suomessa arvostetaan korkealle esimerkiksi ahkeruutta, rehellisyyttä ja tasa-arvoa, ja ne ymmärretään tavalla, joka poikkeaa joidenkin muiden kulttuurien näkemyksistä
Monikulttuurisuuden varjolla Suomeen on toivotettu tervetulleiksi kyseenalaisia toimintatapoja ja väheksytty suomalaisia arvoja. Suomalaiset ovat joutuneet taistelemaan siitä, saako koulun kevätjuhlissa laulaa Suvivirttä ja saako koulun joulujuhlaa järjestää kirkossa. Perustuslakivaliokunta joutui puuttumaan asiaan ja linjasi, että kyllä saa laulaa ja kyllä saa järjestää.
Viime syksynä Hämeenlinnassa oppilaalle myönnettiin 1 500 euron korvaus, koska tämä oli kuullut koulussa Jeesus-laulun. Kaupungin sivistys- ja hyvinvointilautakunta kuitenkin peruutti korvauksen, vaikkakin äänestyksen kautta. Marraskuussa taas eteläsuomalaisten koululaisten klassisen musiikin konsertti peruttiin, koska musiikissa olisi ollut ”uskonnollisia viitteitä”.
Jos piilotamme kaiken, missä on länsimaisen kulttuurin pohjana olevia kristillisiä viitteitä, jää valtava määrä musiikin, kirjallisuuden ja kuvataiteen klassikoita ja nykytaidettakin kätköön. Seitsemän veljestä, Tuntematon sotilas ja Ateneumissa vierailu joutuisivat kieltolistalle.
Koulujen peruskalustoa alkavat jo olla Setan valistajat, jotka puhuvat tieteenvastaisesti useammasta kuin kahdesta sukupuolesta ja kannattavat sukupuolenvaihdoksia lapsille. Helsingissä oppilaita vaadittiin osallistumaan Setan vetämiin sateenkaarityöpajoihin, vaikka moni halusi kieltäytyä siitä kristilliseen vakaumukseensa vedoten.
Meillä on oikeus seisoa suomalaisten arvojen, ainutlaatuisen äidinkielemme ja upean isänmaamme takana. Kevään kuntavaaleissa on mahdollisuus valita päättäjiä, jotka uskaltavat pitää kiinni perusarvoista ja perusasioista.
Pekka Aittakumpu, kansanedustaja, Oulun kaupunginvaltuutettu, Perussuomalaiset