Kel­lon Kivi­nie­mes­sä rikot­tiin lin­ja-auton ikku­na appel­sii­nil­la, Hau­ki­pu­taal­la lin­got­tiin sitruuna

Kel­lon Kivi­nie­mes­sä lin­ja-auton sivuik­ku­na rik­koon­tui, kun ikku­naan oli lin­got­tu appel­sii­ni kes­ki­viik­ko­na illal­la. Tie­dos­sa ei ole, mil­lä appel­sii­ni lingottiin.

Lin­ja-auto oli ollut Kivi­nie­men­tiel­lä Vaa­ja­ka­dun pysä­kil­lä, kun sivuik­ku­nan läpi oli len­tä­nyt appel­sii­ni koval­la voi­mal­la. Ikku­na pirs­tou­tui ja lasia len­si ympä­ri mat­kus­ta­moa. Tapah­tu­ma-aikaan lin­ja-autos­sa oli mat­kus­ta­jia sisäl­lä, mut­ta hen­ki­lö­va­hin­goil­ta onnek­si vältyttiin.

Polii­si tut­kii tapaus­ta täs­sä vai­hees­sa vaa­ran aiheut­ta­mi­se­na. Asias­ta mah­dol­li­ses­ti jotain tie­tä­viä pyy­de­tään soit­ta­maan Oulun polii­sin vih­je­nu­me­roon 0295 416 194.

Myös edel­li­se­nä päi­vä­nä oli sat­tu­nut vas­taa­van­lai­nen tapaus Hau­ki­pu­taan­tiel­lä, jos­sa sit­ruu­na tai vas­taa­va oli lin­got­tu lin­ja-auton oven ikku­nan läpi. Polii­si muis­tut­taa, että kysei­nen toi­min­ta aiheut­taa eri­tyis­tä vaa­raa ja kysei­nen toi­min­ta tuli­si lopet­taa välittömästi.