Kym­me­net pai­kal­lis­leh­det vapaas­ti luet­ta­vis­sa ver­kos­sa 13.–15.9.

Kym­me­net pai­kal­lis­leh­det avaa­vat mak­su­port­tin­sa tai näköis­leh­ten­sä vapaas­ti luet­ta­vik­si 13.–15.9. Pureu­du pai­kal­li­siin ‑kam­pan­ja tuo esiin pai­kal­lis­leh­tiä ja pai­kal­lis­jour­na­lis­mia sekä tar­jo­aa mah­dol­li­suu­den tutus­tua elä­mään eri puo­lil­la Suomea.

Kam­pan­jas­sa muka­na ole­vien leh­tien lin­kit on koot­tu Uutis­me­dian lii­ton verk­ko­si­vuil­le osoit­tee­seen www.uutismediat.fi/paikallislehdet.

– Pai­kal­lis­leh­det edis­tä­vät pai­kal­lis­ta demo­kra­ti­aa ja yhtei­söl­li­syyt­tä. Kun pää­tök­sen­te­ko kun­ta­lai­sil­le tär­keis­tä pal­ve­luis­ta on siir­ty­nyt yhä kau­em­mak­si, esi­mer­kik­si hyvin­voin­tia­lueil­le, pai­kal­lis­me­dian mer­ki­tys koros­tuu enti­ses­tään. On rat­kai­se­van tär­ke­ää, että pai­kal­lis­me­dia seu­raa pää­tök­siä ja tar­kas­te­lee nii­den vai­ku­tuk­sia kun­ta­lais­ten näkö­kul­mas­ta, jot­ta hei­dän äänen­sä kuu­luu ja hei­dän etun­sa huo­mioi­daan, Uutis­me­dian lii­ton jär­jes­tö­pääl­lik­kö Ilo­na Han­ni­kai­nen kertoo.

– Pai­kal­lis­leh­ti tar­jo­aa luo­tet­ta­vaa tie­toa juu­ri sii­tä, miten asiat omas­sa koti­kun­nas­sa ja lähia­lueil­la ovat. Pureu­du pai­kal­li­siin ‑kam­pan­ja avaa lois­ta­van tilai­suu­den kur­kis­taa, mitä muu­al­la Suo­mes­sa tapahtuu.

Myös Ran­ta­poh­ja on muka­na kampanjassa.

TUTUSTU RANTAPOHJAN TILAUSTARJOUKSIIN TÄSTÄ.