Onni-pal­ve­lu­lii­ken­teen kesä­lii­ken­ne supistui

Onni-pal­ve­lu­lii­ken­ne siir­tyi 3.6. alkaen kesän aika­tau­lui­hin. Pal­ve­lu­lii­ken­ne­lin­ja 9 ajaa Yli-Iin rei­tit vain tilaus­ten perus­teel­la maa­nan­tais­ta per­jan­tai­hin kel­lo 7.00, 12.00 ja 15.30. Yli-Iin rei­teil­le kyy­ti on tilat­ta­va mat­kaa edel­tä­vä­nä päivänä.

Lin­jan 9 vakio­ajo­ja päi­vä­toi­min­taan ei lii­ken­nöi­dä 24.6.–31.7. Lin­ja toi­mii kui­ten­kin koko kesän tilaus­ten perus­teel­la eli kut­suoh­jat­tu­na. Vakio­ajot päi­vä­toi­min­taan aje­taan nor­maa­lis­ti 1.8. alkaen.

Pal­ve­lu­lii­ken­ne­lin­ja 10 ajaa kah­te­na päi­vä­nä vii­kos­sa reit­tiä Ylikiiminki–Kiiminki–Jääli–Oulun kes­kus­ta. Lin­ja läh­tee tiis­tai­sin ja per­jan­tai­sin kel­lo 9.00 Yli­kii­min­gis­tä, pysäh­tyy 9.25 Kii­min­gis­sä ja ajaa Jää­lin kaut­ta Oulun kes­kus­taan. Lin­ja läh­tee kel­lo 12.30 Oulus­ta ja ajaa samaa reit­tiä takai­sin Ylikiiminkiin. 

Mui­na vii­kon­päi­vi­nä lin­ja lii­ken­nöi sil­le mer­ki­tyil­lä lii­ken­nöin­tia­lueil­la Kii­min­gis­sä ja Yli­kii­min­gis­sä kel­lo 7.30 ja 16.00 väli­se­nä aika­na tilaus­ten perus­teel­la eli kutsuohjattuna.