Kesä kir­jas­tois­sa – Jää­lin kir­jas­to kiin­ni remon­tin vuoksi

Kir­jas­to­jen kesä­au­kio­loa­jat tule­vat voi­maan 1.6. ja jat­ku­vat 1.9. saak­ka. Mones­sa kir­jas­tos­sa on käy­tös­sä lyhyem­mät asia­kas­pal­ve­lua­jat ja osas­sa kir­jas­tois­ta on käy­tös­sä oma­toi­mia­jat kesän aika­na tai ne ovat sul­jet­tu­na. Kir­jas­to­jen aukio­loa­jat voi tar­kis­taa OUTI-verk­ko­kir­jas­tos­ta ja Oulun kau­pun­gin­kir­jas­ton verkkosivuilta.

Jää­lin kir­jas­to on sul­jet­tu remon­tin vuok­si 3.6.–6.8., myös­kään oma­toi­mia­jat eivät ole käy­tös­sä. Jää­lin kir­jas­tos­ta teh­ty­jen lai­no­jen erä­päi­vät ja siel­tä nou­det­ta­vien varaus­ten vii­mei­set nou­to­päi­vät siir­re­tään maa­nan­tail­le 12.8. Varauk­set voi kiin­nio­lon aika­na nou­taa Kii­min­gin kir­jas­tos­ta 4.6. alkaen.

Kel­lon, Mar­tin­nie­men, Pate­nie­men kir­jas­toa voi käyt­tää vain oma­toi­mi­ses­ti kou­lu­jen loma–ajan 1.6.–6.8. Yli-Iin ja Yli­kii­min­gin kir­jas­to­ja voi käyt­tää vain oma­toi­mi­ses­ti 21.6.–28.7.

Juhan­nuk­sen aato­naat­to­na tors­tai­na 20.6. kir­jas­to­jen asia­kas­pal­ve­lu avau­tuu klo 10 men­nes­sä ja päät­tyy vii­meis­tään klo 16. Juhan­nusaat­to­na per­jan­tai­na 21.6., juhan­nus­päi­vä­nä lau­an­tai­na 22.6. ja sun­nun­tai­na 23.6. kir­jas­tois­sa ei ole asia­kas­pal­ve­lua. Oma­toi­mi­kir­jas­tois­sa voi vie­rail­la läpi juhan­nuk­sen. Oma­toi­miai­ka­na kir­jas­toon pää­see kir­jas­to­kor­til­la ja sii­hen lii­te­tyl­lä PIN-koo­dil­la. Oma­toi­miai­koi­na kir­jas­tois­sa ei ole asiakaspalvelua.

Kir­jas­toau­toil­la on käy­tös­sään kesä­ai­ka­tau­lut. Kir­jas­toau­to Kau­non ajo­tau­ko on 1.–28.7., ja kir­jas­toau­to Onne­lin 24.6.–4.8. Kir­jas­toau­to­jen ajoai­ka­tau­lut ovat kir­jas­ton verkkosivuilla.