Pipar­kak­ku­jen mar­mo­roin­ti kokeilussa

Valmiit marmoroidut piparkakut näyttävät harmistuksen jälkeen ainakin kuvassa aivan kelvollisilta.Valmiit marmoroidut piparkakut näyttävät harmistuksen jälkeen ainakin kuvassa aivan kelvollisilta.

Lei­po­jien hit­ti­tuot­tei­ta tänä jou­lu­na ovat olleet mar­mo­roi­dut pipar­ka­kut. Ne näyt­ti­vät niin kau­niil­ta, että hou­kut­te­li­vat tes­taa­maan. Pipar­kak­ku­jen koris­te­le­mi­ses­ta minul­la oli aiem­paa koke­mus­ta muu­ta­mas­ta ker­ras­ta pur­sot­ti­mel­la tai kau­pan val­miil­la tuu­beil­la koris­te­lus­ta. Mar­mo­roin­nis­ta oli koke­mus­ta pape­rin mar­mo­roin­ti­kurs­sin ver­ran. Pipar­ka­kut lei­voin kau­pan val­mis­tai­ki­nas­ta. Mar­mo­roin­tioh­jeet otin K‑ruo­ka-sivuil­ta. Ohje neu­voo teke­mään kuor­ru­tuk­sen kah­des­ta kanan­mu­nan val­kuai­ses­ta, noin nel­jäs­tä ja puo­les­ta desis­tä tomusokeria… 

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus